Lajme

​Mehaj: U rikonfirmua angazhimi i SHBA-së për sigurinë në rajon

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj duke komentuar vendosjen e shtabit operativ paranojë në Shqipëri nga Komanda e Operacioneve Speciale të SHBA-së në Evropë (US SOCEUR), ka thënë se është një ky është lajmi shkëlqyeshem dhe një vendim i madh.

Sipas tij, ky vendim rikonfirmon fuqishëm angazhimin e SHBA-së në shërbim të sigurisë dhe stabilitetit të rajonit tonë.

Postimi në Facebook:

Lajm i shkëlqyeshëm që Komanda e Operacioneve Speciale të SHBA-së në Evropë (US SOCEUR) po krijon shtabin operativ pararojë në Shqipëri.

Ky është një vendim i madh që rikonfirmon fuqishëm angazhimin e SHBA-së në shërbim të sigurisë dhe stabilitetit të rajonit tonë.

#StrongerTogether

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjithashtu mund te shikoni
Close
Back to top button