Lajme

4500 euro në muaj për të punuar në Norvegji, profesionet që kërkohen

Norvegjia duket se është duke kërkuar për fuqi punëtore dhe ofron një pagë të mirë në disa prej fushave mjaft të rëndësishme.

Paga varion nga 4 mijë e 500 euro në muaj, ndërsa profesionet që janë më shumë të kërkuara përfshijë inxhinierë, mësues (sidomos ata të shkencave natyrore), mjekë dhe infermierë, shoferë autobusash, kuzhinierë dhe kamerierë, shkruan meganews.al.

Zyra evropiane për punësim ka publikuar raportin ku thuhet se punëtorëve në profesionet e përmendura më lartë, u ofrohet paga mujore prej 4.500 euro.

Studimet tregojnë se kushtet e punës në Norvegji janë ndër më humanet në botë dhe ia vlen për të punuar.

Nëse jeni të interesuar, më poshtë mund të aplikoni:

https://www.nav.no/workinnorway/en/Home

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button