LajmeSport

Boksieri shqiptar, kampion i Evropës në 3 federatat, WBA WBC dhe IBF

Sportisti Shefat Isufi, i cili jeton dhe ushtron aktivitet prej 11 vjetësh në Gjermani, tregon rreth karrierës së tij.

Ai është një nga boksierët më të suksesshëm shqiptarë, ku deri tani është shpallur kampion i Evropës në 3 federata të ndryshme, WBA WBC dhe IBF.

Pas fitores së fundit, Isufi pret të ngjitet përsëri në ring, për të synuar titullin interkontinental në njërën prej federatave.

“Kur kam filluar karrierën në Gjermani, ka qenë shumë e vështirë dhe nuk kam pasur ëndrra të mëdha për të sfiduar titullin e botës”,  shprehet Isufi në një intervistë.

VIDEO:

https://www.facebook.com/luginalajmi/videos/861476404787536/

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button