Lajme

Deklarohen palët pas bisedimeve, do të ketë edhe një raund tjetër

Delegacionet ukrainase dhe ruse po kthehen në kryeqytetet e tyre për konsultime, raporton AFP.

Pas bisedimeve, pala ukrainase tha si vijon: “Ukraina dhe Rusia identifikuan një sërë temash, propozimesh dhe zgjidhjesh gjatë bisedimeve”.

Ndërsa shefi i delegacionit rus, Vladimir Medinski tha se raundi tjetër i bisedimeve do të mbahet në kufirin polako-bjellorusi, duke mos dhënë më shumë detaje.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button