Lajme

Doli kundër presioneve të Rusisë, Presidenti i Ukrainës mesazh Metës

Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky falenderon Presidentin Meta për mesazhet dhe qëndrimet e tij në mbeshtetje te Ukraines.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjithashtu mund te shikoni
Close
Back to top button