Lajme

Drejtori i Policisë diskuton në Washington vazhdimin e bashkëpunimit Kosovë-ShBA

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë, Samedin Mehmeti, si pjesë e takimeve të realizuara në Washington D.C të SHBA-së, u takua me zëvendësndihmësprokurorin e Përgjithshëm të Departamentit të Drejtësisë së SHBA-ve, Bruce Swartz, në Selinë e Departamentit të Drejtësisë.

Mehmeti dhe Swartz kanë diskutuar për vazhdimin e bashkëpunimit dhe ndihmës në fushat me interes të përbashkët.

Të dy shprehën mirënjohjen për mundësinë e takimit dhe shkëmbimit të ideve dhe koncepteve.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button