Lajme

Elon Musk është tani më i pasur se Finlanda

Elon Musk është një njeri shumë i pasur dhe pasuria e tij shtohet gjithnjë e më shumë.

Aq shumë saqë ai mund të blinte Finlandën (të gjithë shtetin) dhe ndoshta do t’i mbeten para akoma në xhep.

Ky është rezultat i një rritjeje në financat e tij, e cila ka rritur vlerën e tij neto në kohë reale në më shumë se 300 miliardë dollarë, sipas Forbes ajo aktualisht qëndron në 310.1 miliardë dollarë.

Finlanda ka një Prodhim të Brendshëm Bruto (PBB) prej 303 miliardë dollarë (222 miliardë £) që do të thotë se Musk ka më shumë para.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjithashtu mund te shikoni
Close
Back to top button