Lajme

Ëmbla shkon në shkollë dorë për dore me presidentin e Maqedonisë së Veriut

Presidenti i Maqedonisë së Veriut Stevo Pendarovski, ka bërë një gjest tejet të veçantë për Ëmbla Ademi, e cila e kishte e ndërprerë mësimin pasi prindërit e nxënësve që ishin në klasën e saj kishin bërë peticion që ajo të largohet nga klasa për shkak se ishte me “Syndrome Down”.

Ajo tani po e vazhdon shkollimit normalisht falë reagimit nga opinioni publik.

Me këtë rast Pendarovski i ka bërë një vizitë asaj duke e marrë dhe e dërguar në shkollë dorë për dore.

Ndiqni pamjet e publikuar nga Klan Macedonia.

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=1126517368126973

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjithashtu mund te shikoni
Close
Back to top button