Lajme

Erdogan të hënën në Tiranë, pritet të mbajë fjalim në Kuvend

Seanca e parë parlamentare pritet të mbahet të hënën e 17 janarit, ndërkohë që do të mbajë dhe një fjalë përshëndetëse Presidenti turk Erdogan.

Seanca do të nisë në orën 17:00 caktoi konferenca e kryetarëve.

Erdogani do vizitojë Shqipërinë në kuadër të banesave të reja post-tërmetore të financuara nga Turqia.

Kjo do të ndodhë më 17 janar. Kjo datë përkon me ikjen nga kjo botë të heroit tonë kombëtar, Skënderbeut.

Data 17 janar e vizitës së Erdoganit në Shqipëri është caktuar javë më parë, por nuk u bë publike.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjithashtu mund te shikoni
Close
Back to top button