Lajme

Fermerët shqiptarë: Serbët refuzojnë prodhimet shqiptare! Duan t’i groposim atje për 20 Mijë € kamioni

Duket se efektet e Ballkanit të hapur do të jenë jo zhvillimi i fermerëve shqiptarë, por fundosja e tyre falë serbëve. Pak kohë më parë Rama dhe homologu vëlla i tij Vuçiç, nënshkruan marrëveshje për eksportin e produkteve shqiptare në Serbi.

Serbët jo vetëm që i kanë refuzuar por i kanë deytyruar eksportuesit shqiptarë të groposin në Serbi produktet shqiptare kundrejt një vlere prej 20 mijë eurosh për kamion.

Alban Çakalli, fermer dhe aktivist, ka deklaruar për mediat se dhjetra kamionë me perime nga Shqipëria po groposen atje, duke imponuar edhe pagesën me vlerë marramendëse vetëm për këtë proces.

”Eksportet tona nuk po pranohen në Serbi. Kemi dhjetra kamionet tona që po groposen në Serbi.”-shpjegon ai duke e quajtur marrëzi këtë politikë të Ramës në bujqësi.

https://www.facebook.com/shijaktv/videos/1056364218273755

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button