Lajme

FIFA dhe UEFA e përjashtojnë Rusinë nga të gjitha garat

FIFA dhe UEFA kanë vendosur të pezullojnë klubet dhe kombëtaren e Rusisë nga të gjitha garat.

“Futbolli është plotësisht i bashkuar këtu dhe në solidaritet të plotë me të gjithë njerëzit e prekur në Ukrainë”, thuhet në deklaratë.

Këtij vendimi mund t’ia sheh hairin Shqipëria, pasi janë në një grup të përbashkët në kupën e kombeve me Rusisë.

Rusia është e kualifikuar në kupën e Botës dhe nuk do të këtë mundësi të luaj.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjithashtu mund te shikoni
Close
Back to top button