Lajme

Foto dite / Viti 1903, Shqiptarë në bordin e anijes “Elektra” drejt Greqisë

Në një udhëtim diku midis Patras dhe Korfuzit shqiptarë që kërcejnë në bodin e anijes “Elektra”, viti 1903.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjithashtu mund te shikoni
Close
Back to top button