KurioziteteLajme

Frikësohen banorët: Toka fillon të nxjerrë ujë të nxehtë

Banorët e qytetit Germencik në Turqi janë tepër të shqetësuar poër shkak të një fenoimeni të çuditshëm që po përballen kohët e fundit.

Mediat lokale raportojnë se në fshatrat përreth është vërejtur një çarje e tokës, e cila është disa kilometra e gjatë dhe mendohet se shkon në një thellësi disa dhjetra metra.

Banorët tregojnë për mediat turke se krahas çarjes së tokës, në puse ka filluar të dalë ujë i nxehtë, gjë që sipas tyre nuk ka ndodhur më herët.

Ata e lidhin daljen e ujit të nxehtë nga puset pikërisht me këtë fenomen duke kërkuar përgjigje nga autoritetet sepse i frikësohen ndonjë rrëshkitjeje masive, fundosjeje apo ndonjë tërmeti të madh.

Në zonë janë duke u kryer verifikime për të dalë në një përgjigje shkencore mbi shqetësimin e banorëve.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button