Lajme

Gjeloshaj: Shtatorja e Gjergj Kastriotit-Skenderbeut në Tuz, gjatë vitit 2022

Ashtu edhe siç Informoj portali Malesia.Org nga burime jozyrtare, lajmin për vendosjen e shtatores se Gjergj Kastriotit -Skenderbeut në Tuz, e konfirmoi edhe kryetari i komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj, për TV Boin.

Gjeloshaj gjatë intervistës në TV Boin, theksoi se informon qytetarët e Malësisë dhe ata në Diasporë, se në vitin 2022, vendosja e shtatores së Gjergj Kastriotit -Skenderbeut është vendosur në planin e punës së komunës Tuzit dhe se komuna do ta organizojnë projektin e vendosjes së shtatores sē heroit tonë kombëtar Gjergj Kastriotit -Skenderbeut.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button