Lajme

Gruaja që shet rroba të përdorura gjen 5 mijë euro në xhepat e tyre, befason me gjestin e saj

Një grua që shet rroba të përdorura në tregun popullor të Papagout në Greqi ka bërë një gjest të rrallë.

Ajo ka gjetur 5000 euro në xhepin e veshjeve që kishte marrë për të tregtuar. Gruaja e identifikuar si Aleka i ka dorëzuar ato në polici në rast se dikush do shkojë për t’i kërkuar.

“Nuk mund të mbaja diçka që nuk është e imja”, deklaroi ajo.

Paratë i janë dorëzuar policisë por deri më tani askush nuk ka shkuar për t’i kërkuar. Nëse brenda vitit të ardhshëm nuk kërkohen nga pronari i tyre, atëherë do të shkojnë në Fondin e Depozitave.

Megjithatë, ajo u kërkoi autoriteteve që paratë të shkonin për “Buzëqeshjen e Fëmijës” dhe “ Arkën e Botës”.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjithashtu mund te shikoni
Close
Back to top button