Lajme

Grubi: Kryeministri shqiptar në krye të qeverisë në Maqedoni do jetë realitet

Zëvendëskryeministri i parë i Maqedonisë Grubi u shpreh se sa i përket kryeministrit shqiptar nëse do të bëhet realitet është përgjigjur duke thënë se kjo punë është e kryer.

Gjithashtu Grubi tha se edhe lideri i opozitës Mickoski është pajtuar që në 100 ditët e fundit, para zgjedhjeve kryeministri shqiptar të bëhet realitet.

“Për kryeministrin shqiptar në 100 ditëshin e fundit puna është e kryer. Këtë gjë e kemi diskutuar edhe me z. Zaev por gjithashtu edhe me mandatarin e ri.

Gjithashtu për kryeministrin shqiptar në 100 ditëshin e fundit është pajtuar edhe z.Mickoski në takimin mes tij dhe kryetarit Ahmeti”, ka thënë Grubi.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjithashtu mund te shikoni
Close
Back to top button