Lajme

I përdori numrat e lotarisë që iu shfaqën në ëndërr, fitoi 3.4 milionë dollarë xhekpot

Një burrë australian tha se një ëndërr që pa i dha atij numrat që përdori për të fituar një xhekpot prej afro 3.4 milionë dollarësh.

Burri nga Australia e Jugut, u tha zyrtarëve të “The Lott” se ai ka përdorur të njëjtin grup numrash për të luajtur lojëra lotarie për disa vite, pasi i erdhën në një ëndërr.

“Tani, kjo do të jetë e vështirë për t’u besuar, por vite më parë, kam ëndërruar numrat me të cilët shënoj biletat e mia dhe i kam përdorur ato që atëherë”, tha burri.

“Ishte një ëndërr kaq e gjallë, dhe në të, përdora numrat për të luajtur lotarinë dhe më pas fitova divizionin e parë. Më dukej si një parandjenjë”, u shpreh ai.

Burri i përdori ato numra për të shënuar biletën e tij për shortin e “Set for Life” të së dielës, dhe ai përfundoi duke qenë i vetmi fitues i divizionit një, duke fituar një çmim të parë prej 3,383,164 dollarë.

Lojtari tha se mësoi për fitoren e tij të hënën në mëngjes.

“Po hyra për të marrë disa sende ushqimore këtë mëngjes kur mendova të kontrolloja biletën time. Kur skanova biletën, shuma e çmimit nuk do të dilte, kështu që mendova se duhet të kisha fituar diçka të mirë. Shkova menjëherë në zyrën qendrore për të gjetur saktësisht se çfarë ishte”, tha ai.

“Unë ende punoj, dhe po ashtu edhe gruaja ime, por tani do të jemi në gjendje të shkurtojmë orarin e punës ose edhe të dalim në pension. Kjo do të thotë se nuk duhet të punojmë më nëse nuk duam. Ne do t’i ndihmojmë fëmijët tanë gjithashtu, dhe pjesën tjetër do ta përdorim për të shijuar vërtet jetën”, u shpreh ai.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjithashtu mund te shikoni
Close
Back to top button