Lajme

Imami nga Obiliqi: Para kapuçit të Hoxhës, e kemi Plisin e bardhë

Imami nga Obiliqi është pyetur për kapuçin që bartin hoxhallarët dhe për Plisin e bardhë se cilin e zgjedhë të parin.

Imami në “n’Kosovë Show’ tha se Plisi i bardhë është simbol kombëtar dhe ai zgjedhë Plisin.

“Veshja jonë është e profesionit tonë, çdo teolog duhet me pas veshjen e vet, edhe në xhami edhe në të pame edhe si hoxhë me nejt dikun, me u dallu identiteti tij fetar, ndërsa identiteti jonë kombëtar është kapuçi i bardhë, dhe me të kudo në botë me shku tregon që je shqiptar”, tha ai.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjithashtu mund te shikoni
Close
Back to top button