Lajme

Imami turk në Gjermani me video-propagandë kundër Gjergj Kastriotit – Skënderbeut

Jasin al-Hanafi, një musliman me rrënjë turke, i cili publikon video me rrena turko-islamike në You Tube dhe i vetëshpallur “predikues i njohur nga Göttingen, i Gjermanisë, kësaj radhe është marrë edhe me Heroin Kombëtar të shqiptarëve Gjergj Kastriotin – Skënderbeun.

Eshtë në modë nga hoxhallarët të shajnë Skënderbeun sepse kështu ata behën të famshëm.

Pas imamit arab tani radhën e ka një i ashtuquajtur ‘imam’ Jasin al-Hanafi, një musliman me rrënjë turke, “predikues’ nga qyteti gjerman Göttingen, i cii ka publikuar një video në You Tube që flet për historinë e Skënderbeut sipas ti, shkruan FMimages.net.

Predikuesi turk vazhdon me këtë retorikën bajate dhe duke gënjyer se kinse shqiptarët e kohës së Skënderbeut kanë vrarë fëmijë dhe gra mysliman, kjo një shpifje e ultë alla-turke.

Për më shumë shikojeni video e plotë:

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button