Lajme

Kanada/ Për herë të parë valvitet flamuri shqiptar në Vankuver

Kryesia e Shoqatës Shqiptare në British Columbia, Kanada “Eaglesland” ka njoftuar se për herë të parë flamuri kombëtar po valvivet në City Hall në Vankuver. Një lajm i mirë ky për të gjithë komunitetin mbarë shqiptar në BC.

“Flamuri ynë valvivet në parkun e vogël pranë Vancouver City Hall, corner of W12th and Cambie Street.

Aty janë 12 shtiza flamujsh dhe një shtizë me flamurin kanadez i cili është i ngritur në lartësi më të lartë se flamujt e tjerë. Flamuri ynë do të qëndrojë aty deri me datën 5 Dhjetor. Vancouver City Hall nuk lejon tubime në atë ambient, por me grupe të vogla familjare jeni të lire e të ftuar të shkoni e ta shikoni e mund të bëni edhe foto përkujtimore.

Bashkangjitur këtij posti me poshtë është një foto e Flamurit në Vankuver, foto e marrë nga Z. Edison Heba (sot në mëngjes), i cili ishte edhe promotori dhe realizuesi i kësaj ngjarjeje të shënuar për komunitetin tonë” shkruhet në njoftimin e shoqatës.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjithashtu mund te shikoni
Close
Back to top button