Lajme

Kjo nënë shqiptare i ka 17 fëmijë dhe rreth 200 pasardhës

Ajo ka 17 fëmijë e nga ata, kjo nënë shqiptare gëzon epitetin gjyshe e stërgjyshe e rreth 200 mbesave e nipave, shkruan Syri Kosova.

E ftuar në një emision shqiptar, ajo rrëfeu jetën e vështirë që ka kaluar, derisa i rriti fëmijët e saj.

Edhe dashuria që merr e jep, është pjesë treguese e këtij emisioni.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjithashtu mund te shikoni
Close
Back to top button