Lajme

Kjo pamje nuk është nga ndonjë vend të huaj, gjendet në Kosovë

Në të vërtetë mund t’ju duket e pabesueshme, por ky vend gjendet në Kosovë, Bëhet fjalë për qytetin e Suharekës, i cili nga kjo fotografi ta jep përshtypjen se bëhet fjalë për ndonjë vend të huaj.

Mësohet se shumica e popullsisë në këtë qytet jetojnë në perëndim, andaj ata kujdesen vet për gjithçka.
Ajo që bie më së shumti në sy është pastërtia e këtij qyteti, por edhe rregulli, pra mënyra dhe kultura e ndërtimit, gjë që bën të dalloj shumë nga ajo që jemi mësuar të shohim pothuajse çdo ditë në qytete të tjera.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button