Lajme

Konferencë me temë “Ndjenja e përkatësisë ndaj komunitetit shqiptar në Kroaci”

Në periudhën 18-20 Nëntor 2021 me ftesë të misionarëve të misionit katolik shqiptar në Republikën e Kroacisë don Krista Gjergjija, së bashku me Ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Republikën e Kroacisë Nj. E. Rizom Podom dhe deputeten shqiptare në Kroaci Ermina Lekaj Prljaskaj morën pjesë në një udhëtim studimor të të rinjve shqiptarë nga të gjitha trevat e Republikës së Kroacisë.

“Në këtë udhëtim studimor u mbajt një konferencë me titull “Ndjenja e përkatësisë ndaj komunitetit shqiptar në Republikën e Kroacisë” ku u mbajt referim nga Dr sc. Arta Dodaj nga Universiteti i Zarës mbajti një leksion me temën “Martesat ndërkombëtare”. Falenderoj perfaqesuesit e Hotel St. Nikola per mikpritjen, doc. Dr sc. Arti Addaj në një ligjëratë të jashtëzakonshme dhe vullnetarët Gabrijeli Kryeziu, Agnesi Fetai dhe Magdaleni Buqaj për organizimin e programit”, shkruan deputetja shqiptare në Facebook.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjithashtu mund te shikoni
Close
Back to top button