Lajme

Kroaci/ Gjuha shqipe në televizion

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gjuhëve Amëtare në emision “Prizma” të televizionit kroat HRT1, u transmetua loja e fëmijëve të komuniteteve të Zagrebit, të cilët luajnë e flasin në gjuhet: shqipe, çeke, maqedonase, hungareze, polake, ukrainase. Në loje merr pjesë nxenësi i klasës së mësimit shqip Florand Krasniqi, përgatitur nga mësuesja e mësimit të gjuhës shqipe dhe kulturës shqiptare sipas modelit C të qytetit dhe Prefekturës se Zagrebit, Melita Oreshkoviq.

https://www.facebook.com/melita.oreskovic/videos/371016918190914/?t=0

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjithashtu mund te shikoni
Close
Back to top button