Lajme

Lidhja hekurudhore Prishtinë – Durrës po bëhet realitet

Liburn Aliu e bënë publike studimin e fizibilitetit dhe projekti preliminar të dizajnit për linjën hekurudhore Prishtinë – Durrës po bëhet realitet.
“Jemi tek drejtoria e përgjithshme e hekurudhave në Durrës për të diskutuar për hapat e mëtejmë të linjës hekurudhore që do t’i bashkojë ekonomitë tona dhe do t’i fuqizojë mundësitë për zhvillim ekonomik, si për Kosovën ashtu edhe për Shqipërinë.”, shkruan Liburn Aliu.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjithashtu mund te shikoni
Close
Back to top button