Lajme

Ministri i Ekonomisë i Maqedonisë së Veriut, Bekteshi përkrah Kosovën në Beograd

Ministrja e Ekonomisë në Republikën e Kosovës, Artane Rizvanolli sot ka marrë pjesë në takimin e 19-të Ministror të organizuar nga Sekretariati i Komunitetit të Energjisë që po mbahet në Beograd.

Në këtë takim ajo ka kërkuar që të ndërrohet emri nga UNMIK në Republika e Kosovës në Traktat, shkruan IndeksOnline.

Për këtë, ministrja kosovare ka gjetur përkrahje nga ministri i Ekonomisë i Maqedonisë së Veriut, Kreshnik Bekteshi.

Ajo falenderoj Republikën e Shqipërisë dhe atë të Maqedonisë së Veriut të cilët kanë mbështetur Republikën e Kosovës në këtë çështje.

https://www.facebook.com/DrArtaneRizvanolli/posts/197851342537536

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjithashtu mund te shikoni
Close
Back to top button