Lajme

Miratohet shpërblimi për festat, ja sa do përfitojnë pensionistët

Qeveria miratoi shpërblimet e fund-vitit për 668.000 pensionistë të cilët do të përfitojnë nga 5.000 lekë secili.

“3,5 miliadë lekë shuma per pecionistët janë afërsisht 40 milion dollar në total që alokohen”, tha ministrja e Financave.

Janë edhe 66.000 familje në ndihmë ekonomike dhe 72 mijë persona me aftësi ndryshe që do të marrin nga 3.000 lekë shpërblim.

“Fondi që qeveria shqiptare do të vërë në dispozicion për shpërblimin e fundvitit për këto kategori është rreth 4 milionë dollarë, pa përfshirë këtu kategorinë e pensionistëve”, tha Manastirliu.

Për më shumë lajme aktualiteti, showbiz të ndryshme nga vendi dhe bota mos nguroni të na ndiqni në rrjetet tona sociale.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button