DiasporaLajme

Në gjurmët e prindërve/ Jason Nika vlerësohet nga qyteti i Westchester

Jason Nika është një artist shqiptar i cili u vlerësua nga Konsulli i Westchester, David Tubiolo.

Djali i dy artistëve të njohur shqiptar Gëzim dhe Angjelina Nika krenar ka ecur në gjurmët artistike të prindërve të tij.

Jason është aktivist në komunitetin shqiptar dhe një na pjestarët e grupit “Rozafati”.

Ky është vlerësimi i dytë që familja Nika merr nga Konsulli i Westchester David Tubiolo. Në vitin 2017 Tubiolo në emër të bordit e nderoi Nikën në 35 vjetorin e karrierës së tij me një proklamatë të lartë, duke shpallur datën 1 dhjetor, si ditën e Gëzim Nikës.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjithashtu mund te shikoni
Close
Back to top button