Lajme

Nesër Krocia nis për në Kosovë 130 ushtarë

Ministria e Mbrojtjes së Kroacisë ka bërë të ditur se në Kosovë do të nisin 130 ushtarë kroatë si pjesë e KFOR-it, në mesin e tyre janë edhe gjashtë gra.

Ata do të nisen në Kosovë me një ceremoni e cila do të mbahet nesër nga ora 10:30 në kazermën 132″ Brigada e Ushtrisë Kroate ”në Nasice.

Ky është kontigjenti i 36-të me ushtarë kroatë që janë pjesë e NATO-s dhe nisen për të shërbyer në Kosovë.

Në ceremoni do të marrë pjesë edhe ministri i Mbrojtjes, Mario Banoziq.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button