Lajme

Nis seanca për njohjen e patentave shoferëve të Kosovës në Gjermani

Para pak minutash ka nisur seanca e Bundesratit, ku sot do të vendoset edhe për njohjen e patentave të shoferëve nga Kosova dhe Shqipëria.

Theksohet se patentat janë në rend dite më vonë.

Gjermania dhe Kosova janë shumë afër finalizimit të marrëveshjes për njohjen e patentë shoferëve. Verdiktin final për këtë gjë pritet që ta japin anëtarët e Bundesrat-it gjerman në seancën e sotëme 11 shkurtit 2022. Nga 69 anëtarë sa janë pjesë e Bundesrat-it, 35 vota duhet të jenë në favor të njohjes së patentë shoferëve të Republikës së Kosovës.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button