Lajme

Nje foto qe flet vete me shume se mijera studime

Ilir Seci

Nje foto qe flet vete me shume se mijera studime!

Ne kete foto jane i madhi Bekim Fehmiu ne rolin e Odiseut dhe nga ana tjeter eshte koka e statujes se Odiseut ne Muzeun Sperlonga,Muze Nacional i Arkeologjise,Itali… “La testa di Ulisse”, Museo Archeologico Nazionale di Sperlonga…

Shikojeni ngjashmerine…asnje koment nuk ka nevoje!

Per te luajte nje rol te caktuar ne nje film,merren ne kinoprova shume aktore edhe nga gjithe ata aktore ai qe i ngjante si pike uji statujes ne fjale ishte shqiptari Bekim Fehmiu!?…Sepse geni nuk humbet,ehste i njejti portret shqiptari,nuk do shume mend te pranohet opinioni i pergjithshem ne boten e kinemase se Odiseu i Bekim Fehmiut eshte me i miri,kjo thjesht sepse ishte shqiptar…nga i njejti gen…

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjithashtu mund te shikoni
Close
Back to top button