Lajme

Një jaht luksoz 52 metra shitet rreth 9 milionë euro dhe mund të paguhet me Dogecoin

Pronarët e një jahti 10 milionë dollarësh pranojnë kriptovalutat si një mjet pagese.

Ka gjithnjë e më shumë blerje dhe shitje të mallrave luksoze në të cilat kriptomonedha është pranuar si mjet pagese. Tani është në shitje një jaht 8.9 milionë euro, i cili mund të paguhet me monedhën ” Dogecoin “, një monedhë kriptoale që rrjedh nga Litecoin.
Pronari i hapur për pagesë në Dogecoin

Pronarët e jahtit luksoz të ndërtuar në Itali, 52 metra i gjatë, një Benetti Vianne, njoftuan në një deklaratë për shtyp se blerësit e mundshëm mund ta blejnë anijen me kriptomonedhë.

Përfshirë Bitcoin, Ether, Dogecoin, Solana, Binance Coin dhe Fantom. Sipas deklaratave të tyre, pronarët do të pranonin gjithashtu argumente jo të këmbyeshëm (NFT).

Megjithatë, nëse dëshironi të blini jahtin, duhet të paguani të paktën 10 për qind të shumës totale në monedhë konvencionale. Kjo video ju tregon se si duket jahti luksoz.

Bitcoin dhe Ethereum janë përdorur shpesh në të kaluarën e afërt si opsione pagese për produkte luksoze, për shembull në ankande të ndryshme të artit të shtëpisë së ankandeve Sotheby’s.
Dogecoin nuk është vendosur ende në segmentin e luksit dhe ende ka reputacionin e një monedhe argëtuese ose meme.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjithashtu mund te shikoni
Close
Back to top button