Lajme

Njëri nga Mercedesat shumë të përdorur në Kosovë, në disa vende të botës po shitet mbi 100 mijë euro

Mercedes-Benz është njëra ndër markat e veturave më të mira dhe më të njohura në botë.

Një nga modelet më të mira ishte 190 E, ku Evolution II 2.6 me një motor 16V është nga më të shtrenjtit në botë.

Edhe pse është model i vjetër, ky model sot kushton nga 60 mijë euro deri në 130 mijë euro. Vetura ka 225 kuaj fuqi dhe shpejtësinë në 100km/h e arrin në 7,2 sekonda.

Vetura është e vitit 1990.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button