Lajme

Përparim Rama emëron drejtoreshë vajzën e Anton Çettës

Vajza e Anton Çettës, Donika është emëruar drejtoreshë e Parqeve në Komunën e Prishtinës.

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, ka njoftuar se ka emëruar drejtorët e ri në komunë, ku ndër ta ka emra të njohur që kanë pasur edhe më herët poste të larta në institucionet publike.

Ajo që bie më shumë në sy është vajza e veprimtarit dhe humanistit, Anton Çetta, Donika.
Donika Çetta është emëruar drejtoreshë e Parqeve në Komunën e Prishtinës.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button