Lajme

Plaku me kalin dhe me flamur ngjallë atmosferën në shesh

Qytetarët e Kosovës kanë zgjedhur në mënyra të ndryshme ta festojnë 14 vjetorin e pavarësisë së Kosovës.

Ky qytetarë ka dal me kalë dhe flamur të Amerikës në sheshet e kryeqytetit për të manifestuar përvjetorin e pavarësisë.

Diçka e rrallë që se ka bërë kush më parë, u prit mirë nga qytetarët dhe ngjalli atmosferën në shesh.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button