Lajme

Po vjen nga deti, Shqipëria tre ditë në furtunë, qytetet që do të godasë

Të dielën, hënën dhe të martën Shqipëria do të jetë nën kushtet e motit të keq me reshje të dendura shiu. Nesër thuajse i gjithë territori do të jetë i përfshirë nga stuhia.

view-source:https://embed.windy.com/embed2.html?lat=39.164&lon=23.555&detailLat=39.164&detailLon=23.555&width=650&height=450&zoom=6&level=surface&overlay=rain&product=ecmwf&menu=&message=&marker=&calendar=now&pressure=&type=map&location=coordinates&detail=&metricWind=default&metricTemp=default&radarRange=-1

Në 27 dhe 28 Dhjetor do të kulmojë moti i keq. Më pas do të qetësohet për ta pritur Vitin e Ri pa reshje shiu dhe dëbore.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button