Lajme

Reeker: SHBA-ja vazhdon ta mbështesë integritetin territorial të Kosovës

I ngarkuari me punë i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Philip Reeker, është takuar sot me ambasadorin e Kosovës në Washington, Ilir Kapiti.

Gjatë këtij takimi, Reeker njofton se kanë diskutuar për mënyrën se si Washingtoni mund të vazhdojë të mbështesë sovranitetin dhe integritetin territorial të Kosovës

“Gëzohem që kam mundësi të takohem me ambasadorin e Kosovës, Ilir Kapiti, për të diskutuar se si SHBA mund të vazhdojë të mbështesë sovranitetin dhe integritetin territorial të Kosovës”, ka shkruar Reeker në Twitter.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button