Lajme

Rruga e Arbrit e mbyllur deri në fund të muajit, ku duhet të kaloni nëse shkoni në Peshkopi

Qytetarët që udhëtojnë nga Tirana në drejtim të Peshkopisë dhe anasjelltas duhet të ndjekin akset e tjera rrugore lidhëse me Tiranën.

Shoqëria koncensionare njofton se deri më datë 29 nëntor pasi Rruga e Arbrit do të jetë e mbyllur.

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar se rruga do hapet për qarkullim më 29 nëntor.

Rruga e Arbrit është një ndër rrugët që pritet të bëjë realitet ëndrrën e dibranëve për të shkurtuar kohën e lëvizjes me kryeqytetin.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button