Lajme

Rusia kërkon “një përgjigje të përshtatshme për Prishtinën” pas shpalljes non grata të zyrtarit rus

Ministria e Jashtme e Rusisë ka kërkuar një reagim të Kombeve të Bashkuara pasi që institucionet e Kosovës kanë shpallur si të padëshirueshëm një zyrtar rus të UNMIK-ut.

“Ndërmarrja e hapave agresiv mund të jetë në kundërshtim me frymën e Rezolutës 1244 të Këshillit të Sigurimit të OKB-së”, ka deklaruar Marija Zakharova, zëdhënëse në këtë ministri.

“Ne presim që arbitrariteti i Prishtinës të përballet me një përgjigje kategorike dhe të përshtatshme nga udhëheqja e OKB-së”, ka thënë ajo për TASS.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button