Lajme

SHBA-ja u bën thirrje qytetarëve të saj të largohen nga Rusia

Ambasada e SHBA-se në Rusi paralajmëroi shtetasit amerikanë të dielën se duhet të konsiderojnë largimin e menjëhershëm për shkak të numrit në rritje të linjave ajrore që kanë anuluar fluturimet brenda dhe jashtë vendit dhe mbylljen e hapësirave të tyre ajrore për linjat ruse.

“Një numër në rritje i linjave ajrore po anulojnë fluturimet në dhe jashtë Rusisë dhe shumë vende kanë mbyllur hapësirën e tyre ajrore për linjat ajrore ruse. SHBA Qytetarët duhet të konsiderojnë largimin menjëherë nga Rusia përmes opsioneve tregtare që janë ende të disponueshme”, tha ambasada në një këshillim të dielën. “Ambasada e SHBA u kujton qytetarëve amerikanë se niveli i Këshillimit të Udhëtimit të Departamentit të Shtetit për Rusinë është në ‘Nivelin 4: Mos Udhëto’”, shtohet në deklaratë.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button