Lajme

SHBA/ Shqiptari në garë për restorantin më të mirë në Cleveland

Shefi i kuzhinës Luca Sema dhe gruaja e tij someliere Lola janë përzgjedhur në sondazhin e USA Today për restorantin më të mirë të vitit 2021.

Çifti shqiptar i cili ka hapur restorantin e tyre të tretë shkruajnë në profilin e tyre në facëbook: “Jemi krenarë që jemi të nominuar për restorantin e ri më të mirë USA TODAY në 2021! Ju lutemi merrni disa minuta për të votuar për ne! Ne e vlerësojmë ndihmën dhe mbështetjen tuaj!”.

Të suksesshëm në botën e gastronomisë çifti shqiprar në restorantin e tyre të tretë në lagjen e magazinave në Cleveland afër qendrës së qytetit kanë vendosur të kenë një menu me theks të ushqimeve të detit, bazuar në kujtimet e fëmijërinë së Luca i cili është rritur buzë detit Adriatik.

Për të mbështetur Luca Sema kliko këtu:

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjithashtu mund te shikoni
Close
Back to top button