DiasporaLajme

Shqiptarja vlerësohet me çmimin “Inxhinieri Civil i Ri i Vitit” për vitin 2021

Irsila Shkurti është profesionistja shqiptare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, e cila së fundmi është vlerësuar me çmimin “Inxhinieri Civil i Ri i Vitit” për vitin 2021.

Ky çmim i rëndësishëm erdhi nga Shoqëria Amerikane e Inxhinierëve Civilë (ASCE).

Vlen të theksohet se Irsila ka ndërtuar një karrierë të suksesshme në Industrinë e Inxhinierisë Civile.

ASCE IS vlerëson përkushtimin e Irsilias dhe arritjet e jashtëzakonshme në industrinë e inxhinierisë civile dhe mezi pret të dëgjojë fjalimin e saj të pranimit në javët e ardhshme.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button