Lajme

Sipërmarrësi shqiptar, menaxher i një rrjeti supermarketesh në Gjermani

Sipërmarrësi shqiptar, Fitim Thaçi, jeton dhe ushtron aktivitetin e tij në Gjermani.

Vlen të theksohet se Thaçi menaxhon një rrjet supermarketesh, ku tregton edhe produkte me origjinë nga vendlindja e tij.

Ai shprehet se importon rreth 70 lloje artikujsh, për të cilat klientët shqiptarë dhe gjermanë janë mjaft të kënaqur me cilësinë e tyre.

“Çdo herë që vjen një produkt i ri, mundohem ta vendos atje ku një klient mund të shfaqë interes”, tregon sipërmarrësi i ri.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button