LajmeSport

Tahiri shkruan historinë në Lojërat Olimpike Dimërore

Albin Tahiri ka arritur rezultatin më të mirë në histori të Kosovës në Lojërat Olimpike Dimërore, duke u renditur i 15-ti, njofton Komiteti Olimpik i Kosovës.

Albin Tahiri ka zënë vendin e 15-të nga 27 garues në disiplinën e kombinimit alpin, që përbëhet nga lëshimi dhe sllallomi. Në lëshim ishte i 22-ti.

Është kjo pozita më e mirë në karrierën e tij në Lojërat Olimpike Dimërore dhe po ashtu rezultati më i mirë për Kosovën.

Ai garoi edhe në disiplinën e lëshimit, ku përfundoi i 22-ti nga 27 garues.

Albini do të garojë edhe më 13 dhe 16 shkurt, në sllallom të madh dhe sllallom.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjithashtu mund te shikoni
Close
Back to top button