Lajme

Të rinjtë shqiptarë lëshojnë këngë patriotike në mes të serbëve që po festonin

Disa të rinjë shqiptarë kanë lëshuar këngë patriotike në mesin e një kolone me vetura ku serbët po festonin.

Në video ata shihen se janë në mesin e veturave ku disa persona po mbanin flamujë serb, ndërsa në veturën e shqiptarëve degjohet kënga “Komandant” e Gold AG dhe Ismet Bexhetit.

Nga ajo që dihet, është se kjo video është xhiruar në Bujanovc, ndërsa nuk dihet nëse serbët e degjonin këngën shqipe e cila kishtë zë të lartë, apo ndoshta ishin habitur nga festa që bënin.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button