KurioziteteLajme

Termi që shqiptarët kanë kërkuar më së shumti në ‘Google’

Termi më i kërkuar nga shqiptarët në Google për këtë vit tashmë është bërë i ditur. E ai është pikërisht Big Brother Albania VIP.

Ky edicion ka filluar në tetor por pas dy muajsh prej se janë bërë ka arritur të marrë përmasa të mëdha. Ajo u bë diskutimi i secilit vend.
Secilin fundvit, publikohen statistikat që llogarisin suksesin që ka pasur ndonjë personazh apo program televiziv. Nga këto të dhëna rezulton se termi më i kërkuar për vitin 2021 nga shqiptarët është ‘Big Brother VIP’.

Këtë e ka bërë të ditur vetë moderatorja Arbana Osmani, të cilin e ka ndarë me ndjekësit e saj.

“Big Brother VIP është termi më i kërkuar nga shqiptarët në Google për vitin 2021. Dhe të mendosh që nisëm në tetor”, ka shkruar Arbana në postim.

Sonte gjithashtu është spektakli i radhës i Big Brother Albania VIP.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjithashtu mund te shikoni
Close
Back to top button