Lajme

Ushtarët amerikanë mbikëqyrin kufirin Kosovë – Serbi në Jarinjë

Ushtarë të Ushtrisë amerikane janë vendosur në pikën kufitare mes Kosovës dhe Serbisë, afër Jarinjës.

Kjo vendosje, sipas KFOR-it, po bëhet për të mbikëqyrur pikëkalimin kufitar mes dy vendeve.

“Ushtarët e Ushtrisë amerikane të trupës ‘Alfa’, Skuadrilja e Parë 172 e Regjimentit të Kalorësisë Malore, patrullojnë vijën kufitare administrative ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, afër fshatit Jarinjë”, thotë KFOR-i në një postim në Facebook.

Më tej theksohet se mbledhja e informacioneve nga skautët ndihmon komandantët e Komandës Rajonale të KFOR-it në Lindje të marrin vendime dhe të planifikojnë misionet e ardhshme.

https://www.facebook.com/NATOKFOR/posts/4740863389345163

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjithashtu mund te shikoni
Close
Back to top button