Lajme

Veliu:”Turqia n’Kosovë e Shqipni, ndërto xhami e fut ushtri!”

“Turqia sipas turkofobeve, ndërton vetëm xhamia në Shqiperi apo Kosovë.
Por, ç’është e vërteta se, Turqia është investitori më i madh i huaj në Shqipëri; rreth 600 kompani turke operojnë në Shqipëri dhe kanë punësuar mbi 15 mijë shqiptarë dhe, kjo don të thotë se Shqipëria është e siguruar edhe ushtarakisht, sepse çdo shtet mbron shtetin ku janë bërë investime strategjike…

Eh moj Naqe, kështu janë punët “nderto Xhami e fut ushtri!”.

Savash Veliu

https://www.facebook.com/savash.hveliu/posts/2757475817890823

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjithashtu mund te shikoni
Close
Back to top button