Lajme

Vizita e Erdogan në Tiranë, Ndreca: Shqipëria një “legen ku Turqia fut këmbët”

Historiani Ardian Ndreca, anëtar i Akademisë së Shkencave, foli në Ditarin e mbrëmjes në A2 CNN për vizitën e presidentit të Turqisë Erdogan në Tiranë dhe marrëveshjet e nënshkruara.

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjithashtu mund te shikoni
Close
Back to top button