Lajme

Zejneli:”Ilirida” le të bëjë parti, le të fitoj, ne do ta mbështesim!

Opinionisti Xhelal Zejneli, në Emisionin Maqedoni Shqiptare, te Shefqet Mani tha:
“Faktori politik shqiptar në Maqedoni kontrollon 50-45 për qind të atyre që dalin në votime!
Këta janë në parlament dhe në qeveri dhe marrin vota, fitojnë vota!
Ata e kanë mandatin e këtij populli!
Dhe, dhe ju si Iliridë, krijoni parti, dilni në gara dhe realizoni idenë e Iliridës, ne do ta mbështesim; mirëpo, a do merrni vota dhe sa do merrni vota aty nuk dua të futem!
Më shumë
Videomateriali nga Emisioni Maqedonia Shqiptare

https://www.facebook.com/watch/?v=642676843729720&t=0

Gjithashtu mund te shikoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjithashtu mund te shikoni
Close
Back to top button